Forhandlere

Hos BasicClothing har vi allerede oplevet stor opmærksomhed fra andre dygtige og kreative mennesker rundt om i landet. BasicClothing kan efterhånden præsentere flere forhandlere, der deler vores vision, mission og værdier. Derfor skal der selvfølgelig lyde en kæmpe hyldest, i mindst til det minimalistiske univers, men i høj grad og til disse forhandlere, som deler passionen for dette.

Derfor skal der blandt andet lyde et kæmpe tak for opbakningen til de første;

Danista har som de første støttet projektet, og har desuden som grundideologi, at støtte upcoming tøjbrand, der ikke har budgetter eller interesse i at masseproducere. Danista består ligeledes af et ungt team, der har øje for det unikke og det stilrene.

Link: Danista

Derudover er Coolshop hoppet med på vognen. Trods Coolshops DNA ikke umildbart stammer fra tøjbranchen, har de alligevel formået at skabe et marketplace på en top professionel platform, der hylder tøjbranchen på fineste vis. Her er BasicClothing til at finde side om side med innovative frontfigurer som Nike, Lacoste & Ralph Lauren.

Link: CoolShop

Sidste forhandler, der er tilføjet til listen er GodLir, som forhandler accessories af højeste kvalitet fra mange danske brands. Nu er GodLir også begyndt af sælge de unikke designs fra BasicClothing, der har sit udgangspunkt i et stilrent og minimalistisk udtryk, trods der i mange tilfælde ikke findes to ens.

Link: GodLir

 

 

Advertisements
Forhandlere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s