! Reflective

Ny designet linje

BASICCLOTHING (BC for short) har netop indtaget 2016 ved at starte en ny og mere designet linje, der afviger en del fra de helt elementære basis-varer, som ellers ligger dybt i BASICCLOTHINGs identitet. Basisvarerne fylder stadig BCs grundidentitet, og vores mål er frem for alt, at overskueligegøre morgenens travle beslutninger for mændene. Kvalitets basisvarer er BASICCLOTHING.

Se en 1-minut produktvideo her.

Håndlavede designs

Disse nye håndlavede designs er blevet skabt på baggrund af en skaberlyst, og et blik samt interesse for dansk design. De kubiske raffinerede former skaber et utroligt unikt udtryk. Hver enkel form er skitseret, kreeret og realiseret på en omhyggelig og koncentreret arbejdsproces. Den unge talentfulde, danske designer og iværksætter – Mads Lyngsø – har stået for alle aspekter i  designprocessen.

 

 

Materialerne

Først og fremmest leverede BASICCLOTHING det basale ensfarvede kvalitetstøj bestående af 100 procent Fine Cotton Jersey. De helt simple produkter fungerede som et lærred, og dannede baggrund for en helt unik kollektion. Derudover blev der anvendt håndskåret nylon for at skabe en mættet kontrast på basistøjet. Slutteligt benyttede de unge designere et reflekterende 3M materiale for at skabe nogle oplysende produkt, der giver et tøjet ungdommeligt udtryk. Kollektionen Janus Mohr for BASICCLOTHING indeholder altså flere reflekterende produkter, der fremstår tendensbevidst samt moderigtigt og ydermere øger din synlighed og nedsætter dermed sandsynligheden for at blive overset. Ved at kombinere fleksibilitet med stor synlighed maksimerer vores reflekterende materialer sikkerheden uden at gå på kompromis med komforten.

12620628_10206210956537541_252152355_o
!Refletive t-shirt white – Model: Mads Lyngsø

Mads Lyngsø 

Den unge ihærdige iværtsætter har stået for alle led i udarbejdelsen af den nye designede linje. Udover at stå bag skabelsen af BC, har Mads Lyngsø stået for alt fra idéudvikling, produktion, video, produktbilleder til markedsføring og generelt drift af virksomheden.

Logo

Identitet

Trods nyheder om en mere designet linje er BASICCLOTHINGs fundament stadig, at kunne levere kvalitetstøj til herre online.  Disse kvalitetsvarer skal kunne erhverves til fornuftige priser, så BASICCLOTHING forsat vil være en synonym på basistøj af kvalitet til billige penge.

Advertisements
! Reflective

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s