New Year, Same Shit

LUKAS

BASICCLOTHING stræber efter, at skabe det unikke look med simple elementer. Uanset hvilken retning BASICCLOTHING bevæger sig, vil der altid være en rød tråd. Gode kvalitetstekstiler kombineret på en raffineret, kreativ og personlig måde.

Needle and thread

Er et venskabligt samarbejde mellem BASICCLOTHING og en tidligere samarbejdspartner. Dengang under navnet, BLACKOUT. Den nyeste collaboration har et grundlæggende fundament – venskab.

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 22.58.10
selection

Det hele startede med en idé om, at producere en serie af unikke håndsyede et basic pieces, som udelukkende findes i et meget begrænset antal for at bevare ægtheden og det unikke.

Stoffet er kvalitetstestet af danske tekstileksperter, og disse stykker består udelukkende af 100 procent pure cotton.  Overordnet ønsker BASICCLOTHING udelukkende, at give tøjet et perfekt udtryk, med de rigtige materialer samt detaljer.

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 22.57.55
Every piece is made by hand

Efter de forskellige nordiske kvalitetsstoffer var udvalgt, blev diverse patches klippet ud i hånden. Alle forskellige patches er derfor fuldstændig unikke med hver deres individuelle, personlige udtryk.

Derefter blev de forskellige designs langsomt kreeret med nål og tråd. Efter flere frustrerende momenter lukkedes det endeligt! Derfor er BASICCLOTHING meget stolte over, at kunne præsentere disse to nye designs, som er lavet i hjemlige omgivelser i et venskabeligt samarbejde.

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 22.58.21
Must Have This Year

Nordic Cotton Pattern

De udvalgte patches bliver syet på de sorte og hvide pieces fra BASICCLOTHING. Der bliver kun lavet tre af hver item. Alle produkter er lavet i hånden, og derfor er der ingen af produkterne der er komplet ens. Dermed får tøjet et en personlig fremtoning – ingen andre har præcis den samme håndlavede, sorte eller hvide, lang- eller kortærmede tshirt. Alle vil blive signeret et unik nr., der tilhører det enkelte piece.

Find produkterne her: BASICCLOTHING

B|C
BASICCLOTHING ARCHIVE

 

Advertisements
New Year, Same Shit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s